A-nestje
Geboren:
20-03-2010

2 teefjes bruin
2 reutjes bruin
1 reutje zwart


 

It. Ch. Argo (LOI 04/85087)          Nl. en Dts. VDH Ch. Hertogin Ivana v. Olympiastaete

 

Grande Noblesse Always Assad   Grande Noblesse Amie Ziva
Grande Noblesse Amazing Argo   Grande Noblesse Anouk Anika
Grande Noblesse Absolute Ace    

1e Week

De eerste week is voorbij. De pups groeien als kool. Ze hebben allemaal hun geboortegewicht verdubbeld. Ivana vindt het allemaal      prachtig en verzorgd ze optimaal. Na 6 dagen hebben we voor het eerst de nageltjes geknipt om ervoor te zorgen dat ze Ivana niet openhalen.

2e Week
 

De allereerste fotoshoot!
 

Grande Noblesse Amazing Argo  Grande Noblesse Absolute Ace    Grande Noblesse Always Assad
 
Grande Noblesse Amie Ziva  

Grande Noblesse Anouk Anika        

Week 3

De pups groeien als kool en zijn heel ondernemend. In de puppenkamer wordt alles ontdekt en alle speeltjes zijn goedgekeurd . Het lopen gaat steeds beter. Met vallen en opstaan ontdekken ze de wereld. Floyd staat regelmatig voor het hek en bekijkt het allemaal met een kwispelende staart.
 
 

Week 4

Deze week zijn de pups ook regelmatig met het mooie weer buiten geweest in de puppywei. En groot avontuur en dikke pret. Ivana vond het ook geweldig en heeft heerlijk met haar kroost gespeeld en regelmatig gezoogd, genietend van het zonnetje!

 

Week 5

En dag voor de pupjes 5 weken waren was het prachtig weer en is Wendy op bezoek geweest. Natuurlijk hebben we meteen gebruik gemaakt van de situatie en de 1e "showfotootjes" gemaakt. We zijn heel trots op de kids van Ivana en Dax. Enkele pupjes lukte het nog niet helemaal om de achterbeentjes naar achteren te plaatsen. Geen punt, dat mag als je nog net geen 5 weekjes bent.

De 1e ervaring was in ieder geval een feestje want de leverpastei vonden ze heerlijk!
 
     

De pups groeien als kool en spelen heerlijk buiten. De ballenbak is een succesnummer evenals de agilityslurf. Geregeld vliegen ze met zijn allen door de slurf om dan te eindigen in de ballenbak. Kortom, het leven is n groot feest! Het vaste voer gaat er ook in als koek! De pups krijgen AHV en brokjes. Geregeld na de voerbeurt halen ze nog een toetje bij mams, die dat nog steeds prima vindt.
 

 

 

 

 

 

Week 6

De laatste dagen is het weer hier niet om over naar huis te schrijven. Natuurlijk gaan de pups naar buiten, alleen kort. Daarom hebben we de volgende fotoshoot maar gemaakt in de huiskamer die elke dag ook een paar keer "verbouwd" wordt. Ze zijn natuurlijk ook met 6 weekjes naar de dierenarts geweest. Met zijn allen in de bench en hup in de auto. De eerste kilometer hadden ze een behoorlijke keel erop maar n voor n vielen ze in slaap. De enting en het algemeen onderzoek hebben ze allemaal zonder een kik te geven doorstaan. Stuk voor stuk prima pups!, was het commentaar van de dierenarts. Na dit avontuur hebben ze de rest van de middag geslapen!
 Week 7

De pups hebben allemaal hun microchip gekregen en de puppy-eigenaren weten eindelijk welke pup er vanaf het Hemelvaartweekend met hen naar huis gaat. De laatste week van de pups hebben we nog een keertje standfoto's gemaakt.
 

 

Einde week 7

De puppen gaan naar hun nieuwe eigenaren. We wensen Amie, Assad en Ace en hun nieuwe eigenaren het allerbeste. Uit het oog is niet uit het hart, deze kleine kids van Ivana hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten!
Heel veel geluk en plezier met elkaar!

 

 

Naar boven